Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Akkor ne erőltesd a bicajt, ha az orvos nem mondta. Nehogy aztán vmi nagyobb baj legyen belőle...
-
student
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
sztem mki kattog.
-
pacorro
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
Én úgy fogytam le 20 kilót (107-ről 87-re), hogy a vacsora volt a főétkezésem, általában este 8 -9 körül. Nekem a bokám volt elszakadva, de előtte is bőven száz fölött voltam.
Szerintem sok baromságot kitaláltak már, hogy lehet lefogyni.
Az én receptem tök egyszerű: azt eszel amit akarsz, olyan későn, amikor akarsz (én is bagoly típusú vagyok).
De: többet mozogsz (lehet séta is, csak legyen). Megnézed, hogy mit eszel (változatosan, inkább kevesebbet, de minőségibb összetevőkből). Nem zabálod tele magad, nem habzsolsz, lassan, szépen eszel, amikor már érzed, hogy megteltél, akkor azonnal abbahagyod, nincs olyan, hogy ezt a kicsit még megeszem.
Plusz csak akkor szabad enni, amikor éhes az ember, olyan nincs, hogy reggeliidő van, és megszokásból reggelizünk.
Fél év alatt egész faszán életmódot lehet így változtatni. Én körülbelül kilenc hónap alatt fogytam le a 20 kilót, de még ez is egy kicsit gyors volt (nem hiszek abban, hogy gyors fogyással tartós eredményt lehet elérni).
És közben söröztem, ettem fagyit, ettem csokit, és egy pillanatig sem sanyargattam magyam.
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Felüléssel nem igazán fogsz fogyn, azt ugye tudod?. Inkább bicajozzál. Nekem is műtötték a térdemet, az kifejezetten jó rá. Másik mozgásfajta az úszás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest