Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Izmot építeni és közben zsírból fogyni lehetséges. Tudja ezt ma már a legtöbb testépítő, van köztük egyetemi tanár is, aki a téma szakértője. (Úgy 10 éve még valóban azt hitték ők is, hogy ilyen tényleg nem létezik, és anno én is így tanultam.) Az más kérdés, hogy általában véve ez nem optimális út, mert gyorsabb izomvesztéssel lediétázni, majd azt követően visszaszerezni és növelni az izomtömeget. Ha ezt nem tudod, nem valami friss a tudásod ebben a témában. Egyébként a saját példám is egyértelműen bizonyítja az elméletet, mert mással az nem magyarázható, hogy 105 kilósan egyetlen húzódzkodásra voltam képes -azt is csak alsó madárfogással-, most pedig 75 kilósan 46 kiló extra súllyal tudok egyet húzódzkodni, ami ugye összesen 121 kiló. Abszolút értéken erősödtem 16 kilót diéta alatt csak ebben a gyakorlatban. Gondolod, közben izmot vesztettem? Felőlem nyugodtan, viszont abban biztos vagyok, hogy jó úton haladok a céljaim felé, és noha mindig tanulok új dolgokat is, Tőled biztosan nem szeretnék tanulni, már csak azért sem, mert biztosan nem tudsz eleget a témának arról a részéről, ami engem jobban érdekel, illetve kissé irritáló is az a magabiztosságod, ami mögött sok esetben nincs valódi, korszerű tudás.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest