Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
szancsika
tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
ugy latom nagy szakerto vagy

ne hari de en sem akarok banto vagy serto meg mifene lenni, de ha nem nezem, merem hogy mi tortenkik akkor nekem hamarabb durran el az agyam, mert en magamon nem latom a valtozast igy csak folosleges erofeszitesnek tunik.
nem fosztom meg magam a sikerelmenytol, soot minden egyes nap raallok a merlegre hetente mericskelem magam, es szepen lejegyzem a naptaramba.
minden ember mas... ha en ugy latom, h ''megallt a tudomany'' akkor kis csalonap es indulhat tovabb, illetve ha nagyon megallt majd elindul megin, szal ha valamit jol csinalok, nemhinnem h megall egy szinten es sehova se tovabb...
szal errol ennyit...
masreszt meg nekem osztonzoleg hat ha latom/olvasom masok kisebb/nagyobb sikereit (ha neki megy akkor nekemis elven), szal csak ezert batorkodtam beirni...
sz: csatlakozom flesshez
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest