Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hali,Budapesti fogorvos árakról valaki tud infót mondani.Mennyi most reális áron egy fogtömés?Nem fancy budai rendelőben,hanem egy átlag helyen.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki tudna ajánlani egy jó fogorvost BP-en?Lehetőleg 3.ker vagy ahoz közel?
-
ToBeY
nagyúr
Békásmegyeren Óbudán vagy környékén nem tud valaki jó fogorvost?
-
ToBeY
nagyúr
3.ker-be Óbudán valaki tud egy jó fogorvost?
-
ToBeY
nagyúr
Én is gyűjtöttem rá sokat,de úgy érzem megérte nagyon! Mert már nem úgy gondolok a fogorovosra mint szadista állat

Hanem mint egy tök jó fej aranyos kiscsaj aki kedves mindig,és baromi jól dolgozik!
Szóval nincs para ha már fogdokihoz kell mennem,max azért ki tudom-e fizetni
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem sokan úgy vannak vele inkább kifizet nem kevés lóvét,csak olyan legyen a bánásmod.
Pl egyik ismerősöm elmentek sztk-s dokihoz,beadták az érzéstelenítőt és kint leültették. Majd több mint 1óra múlva behívták, érzéstelenítő hatása elmúlt, és után dolgoztak rajta.Kedeves....
Ja és közben kedvesen megjegyzte az orvos, talán ha mosta volna nem jutott volna ide.
Kösz de ebből én nem kérek
-
ToBeY
nagyúr
Pénteken megyek fogdokihoz,picit félek mert egy az egyik fogam,szuvasodás miatt kieset.Kíváncsi vagyok azzal mit tud kezdeni
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ezzel csak az a gond hogy baromi messze lenne tőlem.A 3. kerbe Óbudán kéne valami normális fogdoki.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok hogy ha szuvas a fogam (sajnos a fent ahol kinő az inyből) azt hogy oldják meg,korona vagy valami speckó kezelés?4-5 fogammal is van ilyen gond sajna.
-
ToBeY
nagyúr
Ingyulladás insorvadás ellen van valami oldalt fogkrém ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest