Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Jópár hónapja kezdődött, hogy a bal fülemben erős, belenyilalló fájdalom jelentkezett, random módon. Olyan erővel, hogy az ember teljesen elveszti a kontrollt, csak nyögni és a füléhez kapni tud. Hirtelen jön, pillanatokig tart. El nem tudtam képzelni, mi lehet az oka, de nagyon ritkán volt. Csomó dolognak utánanéztem, bizonyos, hogy nem fizikai sérülés, nem is bacis fertőzés. v egyéb gyulladásos oka van.
Az utóbbi időben egyre gyakrabban jön ez a fájdalom, ezért újból utána néztem neten, erre megtaláltam, hogy ezt okozhatja beékelődött fog... És ekkor esett le a tantusz:
jé, tényleg, az állkapcsomban baloldalt alul a bölcsességfog bizony rosszul nőtt (90°C-ban előre fordulva). Ilynekor megesik, hogy a fog nyom egy ideget, ami a fül felé fut.
Kb.~ 3 éve kiderült a fog rosszul növése, de nem kezelték akkor, mondván, csak majd ha baj lesz vele. Nem is sürgettem a dolgot, hisz úúútálom az egészet, de ugye most gyakoribbak a belenyilallások...
Egy korábbi, más okból készült kép jobb oldalán (ami valójában a bal állkapocs), jól látszik a ludas!
Csak azért írtam be, mert elképesztő, hogy egy fogászati gondnak mennyi meglepő következménye, tünete lehet.
Nem akarok műtétet...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- darkFlash Shadow Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest