- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
2 éve csináltattam meg a fogamat, 1 alsó teljesen szét esett (érsd: a teteje szinte hiányzott félig, de a gyökér még nem sérült) a mellette lévővel is kezdet összeveszni. A fogdoki megmentette mind a kettőt, az egyik gyökérkezelet felépített, a másikat csak építeni kellet..
Viszont, amiért ide fordulok, már amikor foglalkozott vele, ~6hóra rá szétestek a tömések.. akkor megcsinálta újra jutányos árért.. kb a negyedéért. Viszont, most megint elkezdett irgalmatlanul fájni, nem a gyökérkezelt, hanem ami mellette van.
A kérdésem az volna, hogy tudtok-e ajánlani jó fogorvost, aki megbízható. 2éve ~50e körül volt az egész kezelés.. és nem gondoltam volna, hogy ennyi ideig tart.. Most azt sem tudom mennyi a reális ár érte, mennyit szánjak rá. De azt akarom, hogy végre rendben legyen, a kétfogam felett közvetlen van egy amalgán tömésem.. én arra vezettem vissza mind a 2ét fogam tönkremenetelét, de azt mondták nem.. az nem lehet.
Már az esztékán is gondolkodom, mert eddig az a fogam a legjobb (amalgán) amit ottcsináltak még 4éve..
Budapesti fogorvosok érdekelnének, a pénz nem mondom, hogy nem számít, de ha jól megcsinálja. -
amargo
addikt
Lehet nem tudja kezelni a tükröket és megakarja örökíteni az utókórnak a látottakat.
Amúgy tényleg vicc.. nekem nem kameráztak a számba.
Villányiék ára.. hmm attól függ milyen a tömésed? Nekem pl valami 3as tömést kellet.. a legdurvábatt + gyökérkezelés + fogfelépítés + egy kisebb tömés a mellette lévő fognál (mindezt úgy, hogy 20-21éves koromig a hibátlan volt a fogsorom) ez került nekem olyan 45fele volt az egész vége. -
amargo
addikt
[link]
Én 1-2éve itt voltam náluk. Megszerettem a fogászatot, jó arc volt az orvosom
Viszont azért lehúzósak.. De ez mindenhol van? nem tudom. A lényeg, 1x megcsinálta rá félévre széthullott az a fogam.. jóval ár alatt 10e ért megcsinálta újra. Még garis volt a fogam (de fura ezt írni) kicsit morcos voltam, hogy még kellet csengetni.. de fognélkül sem akartam élni.
A budapest dental-ra mondják, hogy nagyon jók, de piszok drágák is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest