- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
Nem teljesen igazodok el a fogkrém ügyekben.
Dentalhigienes javasolta, hogy hagyjam a Listerint, mert van benne olyan anyag, ami nem jó (nem tudom melyik az). Lett helyette DM-es saját márkás, mert szerinte az jó. Fogorvos javasolta az OralB professional fogrémet, mert az repair és a szónikus kefét.
Aztán mégis ismét van fogkő. Most javasolt a paradontax 8hatás fogkrémet, majd az ezt is megoldja. De nem.
Közben azt hallottam, hogy az Aldis saját márkás fogkrém is jó, de nem tudom az összetevők alapján, hogy így van-e, mert nem értek hozzá.
Van benne: pl. cink, propilbisz, ammonium difluorid, meg nátrium fluorid 1450ppm
Szóval már azt sem tudom, hogy mit nézzek, meg mit higgyek.
(Csak érdekességként: a javasolt fogkrémek 1600-1700, az Aldis 350 ft.) -
Keef_Lee
őstag
válasz
malnabokor
üzenetére
Köszönöm. Közben megvettem a Philipset. 4300-as széria. Most csütörtökön veszek hozzá Aldis fejet pótnak. Reméljük az is jó lesz valamire.
-
Keef_Lee
őstag
Olvastalak malnabokor a tanácsokkal kapcsolatban. Köszönöm.
Nekem most az erős fogmosás és elkoptatás miatt szonikus fogkefét javasolt a doki. (Ragaszkodik a Philipshez és ahhoz, hogy több intenzitású legyen.)
Most akcióban van OralB-is. Az is jó lehet? Meg olyan kellene, amihez a fej sem egy vagyon utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- YouTube
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest