Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Szigoruan a teljesitmenyekre szoritkozva, szerintem helytallo, az egy dolog hogy nincs olyan ok amiert igy kell viselkedni. Igazi barom, akar vilagbajnokkent, meg egy csomo csucstartokent vonulhatott volna vissza.
Persze nem biralom, mert lehet az en agyam elobb szall volna el ezt soha nem lehet tudni, nem tudjuk mi volt. -
Integra
titán
én meg mivel sprechen deutsch, evidens hogy a zdf-en nézem a meccseket.
és még csak 40 évesnek sem kell lennem hozzá
egyébként meg nemtom mit hisztiztek, mindenki egyetért abban hogy hajdúbétől eltekintve az összes kommentátor és ''szakkommentátor'' buta sötét seggszőr
[Szerkesztve] -
Senior tag
aktív tag
Én speciel 34. A '82-es spanyol VB óta mindegyiket néztem. Talán még gyerek voltál, amikor a ''nagyok'' közvetítettek, és más mércével mértél.

Kovács Kálmán legalább az első lassításnál látja, hogy ráléptek a játékos kezére, míg a mellette ülő Léderer még a hamadik után is állítja, hogy nem trötént semmi.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
én még hallottam Vitrayt, Knézyt, szal nem ehhez vagyok szokva, emiatt se volt igazi vb hangulatom, mert mindig felhúztam magam az idiótákon

Világi ''Tőmondat'' Péter a legszánalmasabb, de Lady Áky is durva
Mondjuk az a Hethessy gyerek nem volt olyxan rossz, csak ő 1x volt talán az RTL-en
Faragó Ricsi kellet volna még ide és Lédiék helyett -
Kicker
őstag
nem tudom te hány éves vagy, de ez nekem is feltűnt.... sport 1-2 teamhez vagyok szokva, ott is megy néha egykét felejthető dolog, de ez a retekklub minusz végtelenfele tart,még hajdu B sem huzza ki őket a szarbol, sőt Hajdú is visszaesett... ő egyedül jobban közvetít... Kovács egy majom...
mellesleg nem tudom a németek mit rinyálnak... tudták, hogy a döntőbe kerülés megint, na azért nem egy egyszerű dolog... és ez a német válogatott csoda hogy idáig eljutott. argentinok ellen nem pukkant ki a lufi, de ahhoz az argentinok is hozzájárultak... de most az olaszok végre felülkerekedtek inkább magukon először, és a ledöfték a lufifejű fritzeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És örüljünk, hogy Zidane nem lőtte egyből fejbe