Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
palimre
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia, ma vettem át az általad linkelt transzmittert. Tökéletes!
Beállítottam egy kimeneti frekvenciát, olyat, amin egyébként nem jön adás, aztán bedugtam az asztali gépemhez csatlakozó minitorony hangszóró kimenteébe, és működik.
Aztán kipróbáltam a laptopomon. Ott közvetlenül a számítógép hangszóró kimenetébe dugtam, és erről is tökéletesen működik.És a lakásban lévő 3 rádión akár egyszerre is tudtam volna hallgatni az internetes adást.
Tehát megspóroltam 3 internetes rádió árát (drabja 20.000 felett van valahol) egyetlen 2500 Ft-os kütyüvel.
Nagyon köszönöm a tanácsot.
-
palimre
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszönöm a választ. Ez jónak tűnik. Itt végre megtaláltam a kulcsmondatot: "Minden FM rádióval kihangosítható autóban vagy otthon (87,6-107,9 MHz)"
Macera gondom nincs vele, mert a számítógép hangját Blutoothon keresztül Sony minitoronyra csatlakoztatva hallgatom. A töltögetés szintén nem lesz gond, hiszen a tartozék microUSB töltőkábelt a használat során valamelyik USB-re csatlalkoztatva folyamatosan töltődni fog. Bár egyébként is van mikro töltőkábelem.
Már csak az a kérdés, hogy konkrétan az általad belinkelt szerkentyűt vegyem, vagy van olyan, ami valamivel drágábban megbízhatóbb, esetleg hosszabb élettartamú, vagy bármilyen más szempontból inkább ajánlható?
-
palimre
csendes tag
Sziasztok, soha nem foglalkoztam FM transzmitterrel, de most érdekelne. Nem autóba kellene, hanem rádiózásra.
Nemrég azt hallottam egy rádiós beszélgetésben, hogy ha egy rádióadást csak interneten lehet fogni, annak a hallgatása megoldható FM transzmitterrel. Mégpedig azt mondta az illető, hogy telefonba dugva fogja a WiFi jelet, és beállít egy hullámhosszat, és a rádiót erre állítva azon hallgathatom az adást. És még azt is hozzátette, hogy olyan készülék kell ehhez, ami sztereo hangátvitelt tud.Mivel nem értek a témához, kérdezem, hogy ez tényleg működik? És ha igen, akkor csak telefonon keresztül? Tehát közvetlenül a számítógépre csatlakoztatva nem?
És ha működik a dolog, akkor melyik típusú transzmittert kell beszerezni? Amit az interneten keresgélve találok, az mind az autóban történő zenehallgatást említi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest