Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter
üzenetére
Közben meg lett a megoldás, amit a még szerver oldalon kell elvégezni, hogy a speciális karakterek utf8-ra legyenek konvertálva.
function utf8_converter($array)
{
array_walk_recursive($array, function (&$item, $key) {
if (!mb_detect_encoding($item, 'utf-8', true)) {
$item = utf8_encode($item);
}
});
return $array;
}Tovább gyakorolva és felmérve a lehetőségeket, szerettem volna, egy változó vagy osztály struktúrát, amelyet feltöltök átvinne egy másik lapra.
A másik lap meghívásaonPressed-el történik, maga a navigálás pedigNavigator.pushNamed(context, Teszt.routeName);.
Ami érdekes, hogy ez nem megy ilyen egyszerűen, hogy csak lekérem a már elmentett változót.
Próbálkoztam a setState((){}); függvénnyel, de kiderült, hogy ez csak az adott lapon belüli regiszter listába tárolja le, ha újabb oldalt nyitok ott nem lesz benne.
Van erre mód, mármint, hogy egy adott változót vagy változó listát egy másik oldalon lehívhassak?Ű
Köszi előre is és remélem nem csak egymagamban kell ezekkel kapcsolatos dolgaimat megvitatni, mert így hosszadalmas lesz a tanulás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest