Hirdetés
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter #19 üzenetére
Közben meg lett a megoldás, amit a még szerver oldalon kell elvégezni, hogy a speciális karakterek utf8-ra legyenek konvertálva.
function utf8_converter($array)
{
array_walk_recursive($array, function (&$item, $key) {
if (!mb_detect_encoding($item, 'utf-8', true)) {
$item = utf8_encode($item);
}
});
return $array;
}Tovább gyakorolva és felmérve a lehetőségeket, szerettem volna, egy változó vagy osztály struktúrát, amelyet feltöltök átvinne egy másik lapra.
A másik lap meghívásaonPressed
-el történik, maga a navigálás pedigNavigator.pushNamed(context, Teszt.routeName);
.
Ami érdekes, hogy ez nem megy ilyen egyszerűen, hogy csak lekérem a már elmentett változót.
Próbálkoztam a setState((){}); függvénnyel, de kiderült, hogy ez csak az adott lapon belüli regiszter listába tárolja le, ha újabb oldalt nyitok ott nem lesz benne.
Van erre mód, mármint, hogy egy adott változót vagy változó listát egy másik oldalon lehívhassak?Ű
Köszi előre is és remélem nem csak egymagamban kell ezekkel kapcsolatos dolgaimat megvitatni, mert így hosszadalmas lesz a tanulás.. -
Csaby25
őstag
válasz
don_peter #13 üzenetére
[link]
Innen tanulom...
Előzetes Dart - Flutter ismeretekkel nem rendelkeztem. Java alapokat ismerem, elvégeztem egy Java tanfolyamot (nem online hanem face to face...) Adódott egy lehetőség, ahol tapasztalat nélküli Flutter-est is keresnek, ha tudsz illetve hajlandó vagy egyedül tanulni.. Azt mondták készítsek 2-3 appot, ebből 1-2 tutorial alapján és 1 saját ötletből, utánna jelentkezhetek technikaira. Ha befejezem a kurzust szeretnék készíteni egy saját appot és utána jelentkezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Apple Watch
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Metal topik
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest