Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
Ha esetleg más is belefutna ilyenbe: belefutottam olyanba, hogy új, üres kártyára tudtam írni, de olyanra, amire korábban más készülékkel már írtam, nem sikerült. Az adott készülék, amivel írtam rá eredetileg, gond nélkül vitte, de a flipper csak olvasni tudta, írni nem.
Miután feltettem az xtreme firmware-t, első próbálkozásra azzal sem tudtam írni, de találtam egy Clear T5577 password opciót, utána gond nélkül működött.
Azt már meg nem mondom, hogy az eredeti firmware-ben nem is volt ilyen opció, vagy csak én nem néztem meg elég alaposan, de az xtreme-mel sikerült írni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest