Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Ha mind a két felét meg tudod fordítani, akkor szerintem jó lehet - más kérdés, hogy mennyire zavaró az ennyire közel lévő stick és throttle (sosem láttam jobbnak, mint ha csak simán a joystick talpazatán lenne).
Bal/kétkezes joystick nem sok van, talán ezek voltak, de már csak inkább használtan fellelhetők:
- Logitech Attack 3 (esetleg még kis kompromisszummal a 3D)
- Saitek Cyborg v1
- Saitek Cyborg Evo Force (támasz leszerelhető)Némi kényelmi kompromisszummal még talán a Saitek X52 is szóba jöhet.
Jóval drágább HOTAS megoldásoknál fellelhető utángyártott balkezes megoldás is: [link]
De amúgy biztosan kell a bal oldali stick?
Egyrészt az Airbusban is van mindkét oldalt - más kérdés, hogy alapból a kapitány székében van a kameranézet, és szerintem kb mindenki így is használja (én is - de pl valódi szimulátorban meg pont a megszokás miatt a jobboldali ülést preferálom).
Másrészt szerintem ha nincs mellette más panel panel (pl egy overhead), akkor élmény szempontjából teljesen mindegy.
-
Korcsii
őstag
Két variációt tudnék elképzelni erre Airbus-on:
- úgy érzékeli, hogy feltoltad a tolóerőszabályozó kart kattanásig (Climb)
- átesés közeli sebességig lassulsz - ez utóbbinál TOGA-ra vált, legalábbis aktív az autothrust mellett (hogy most manuál módban is bekapcsol-e a védekezési mechanizmus, azt passzolom)cintula187: Ekkora eltérést simán adhat a magnetic/normal mód, de az is lehet, hogy a szél kavar be. Egy screenshot leehet segítene.
Nekem meg most 747-esen jött elő olyan (vagy 500 óra repülés után), hogy az összes reptéren kb 10-20 fokos elérés van az ILS szaggatott középvonala és az FMC által rajzol megközelítési útvonal(pontok) között. Pedig minden beállítás a régi, és a repterek is rendben vannak - pl. LHS LHBP-n is ezt csinálja már.
-
LWhite
tag
Ahová települt az FSX-SE (ez ott lesz, ahová a steamnek megadtad, hogy telepítse a programokat) abban a mappában hozz létre egy Modules mappát és oda telepítsd az FSUIPC-t. Ha oda nem engedi, de máshová igen, akkor onnan csak másold be ugyanebbe a mappába (persze a dll.xml fájlban benne kell lenni az FSUIPC bejegyzésnek).
Simconnect fájlok:
FSX-SE\SDK\Core Utilities Kit\SimConnect SDK\LegacyInterfaces\FSX-RTM\SimConnect.msiIlletve van még kettő az FSX-SP1 és az FSX-XPACK mappákban (FSX-RTM helyett ez legyen).
Remélem így érthető volt és sikerül felrakni mindent!
-
LWhite
tag
Szia! Én nem vettem észre, hogy kellett volna FSUIPC hozzá.
Ha mégis telepíted és nem jó helyre teszi, akkor ahová települt, onnan másold be a tartalmát a FSX mappa/Modules mappájába. Ha nincs ilyen mappa, akkor hozd létre az FSX gyökerébe.
(remélem jól emlékszem, most nincs itt előttem)
Ja és a SimConnect-eket érdemes feltelepíteni, ezeket megtalálod az FSX-SE egyik mappájában (kereséssel kidob talán hármat is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi