Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simivok

senior tag

válasz kkarika #18344 üzenetére

Köszönöm szépen, a link szerint jártam el. Valamint tényleg bekavart a flight model meg a segítség.

Más: másnak is bekavar a pause at T/D? Active pause-ba teszi a gépet, nagy nehezen tudtam folytatni, de pl nem volt hangja a hajtőműveknek. Csak az segített, hogy elmentettem az állást és betöltöttem újra. klasszikus pause nincs is mint mondjuk p3d?

Illetve valami jó ingyenes flight plannert nem tud valaki? Én ezt használom, de nem az igazi [link]

• wollnerd

aktív tag

válasz kkarika #17923 üzenetére

Az a vicces hogy eddig (én mindig is egérrel, egérkattintásokkal kezeltem a tekerőket is. Már nagyon szeretnék egy Bravo-t de még nincs készlet. :( ) simán működött az update előtt és igen, ha lenyomva tartottam, akkor egy egységgel kezdve 1-2 mp után gyorsabban tekerte. De akkor is csak egy egységenként, nem ment át 10-esbe. (legalábbis úgy emlékszem.)
    MOST VISZONT: nyomva tartással is rögtön 10 egységgel kezd és 1-2 mp után EGY egységenként tekerődik tovább.... :F
    Ráadásul, hiába társítok egy hardvergombhoz a parancsot, gombokkal is tíz egységgel lép...
    A linkkelt fórum kommentelőinek egy részének kezdettől fogva volt problémájuk a 10 increment buggal a hardvergombokat használva, de most viszont az egérkattintásokkal is életre keltették a bugot a fejlesztők! Így végképp frusztrálóvá téve a repcsizést. :C :C :W
    (Nem, nem akarom megszüntetni a parancsokat egy drága yoke panelén... (Vagy vmit félreértek?) Majd talán megpróbálom a virtual joy-os megoldást, de szupi lenne ismét fél órát vacakolni a controls-ban... )

Új hozzászólás Aktív témák