Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Még nem néztem meg, hogy mit generál a Korcsii által javasolt oldal, de a lényeg, hogy a PMDG által olvasható formátumnak kell lennie (talán .rte, de ebben most nem vagyok biztos) és ezt simán bemásolod a PMDG/Flightplan mappába. Ezek után az FMC-ben meg a CO ROUTE LSK-hoz beírod a korábban bemásolt fájl nevét (pl. LHBPEDDF, merthogy én így szoktam értelemszerűen elmenteni, tehát csak az ICAO kódokkal és így könnyű megjegyezni) és már tölti is be az FMC.
Tulajdonképpen ugyanaz a művelet, mint amikor elmentesz egy általad írt FMC útvonalat és utána visszahívod egy későbbi alkalom során. A lényeg, hogy az PMDG csak a flightplan mappából tud visszatölteni útvonalat, tehát nincs böngészési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest