- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Hali. Azért futtatom ablakos módban, mert régebben MD-11-gyel hasítottam a felhőket, az me köztudott, hogy nem szereti az Alt+Tab-ot, pláne, amikor kellett a Servinfo, vagy FlightSim Commander, esetleg más nyalánkságok. Az a gondom, hogy ez a hülye 737-es azé nem jó, mert a szárnyak minden livery esetén ugyanúgy szükék, nekem meg az nem tetszik. Ráadásul már megpróbáltam egy-két livery-t, és most sztem akkor káosz uralkodik abban a mappában, hogy jobban járnék egy reinstallal. Olyan történt uyganis, hogy elrepültem offline-ban az ifly 737-essel Ferihegyről Bécsbe, és bécsben szépen le is kapcsoltam a gépet, ami nálam a lustaság miatt abban merül ki, hogy két vagy több hajtómű leállít, aztán overhead panel--->battery
oszt csókolom. Már túl is vagyok rajta. A gond csak az, hogy ez a 737-es másnap úgy indult, hogy le volt kapcsolva a gép. Na, mondom, ez remek, most akkor cold&dark. Elég jól megcsináltam, elvileg minden megvolt, csak push back hiányzott, hogy megint mehessek. Ja. Hogyne.
Hát rohadtul nem, mert pölö magasságot nem tudtam betekerni. Panel state-nél meg hiába állítom be, hogy before taxi, azt írja ki, hogy engines are not runing, start it manually, or restart FS. Köszi szépen.
Mondjuk lehet a DHL-es csak 2004-re jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest