Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
AirBooms
üzenetére
A szoftveres cseszekedés az más, avval nincs bajom bár egy idő után azért f*szkivan.
Mint most, hogy az Airbuson hol kinyílik a spoiler leszálláskor, hol nem, de azt hiszem az FSRecorder 2 beta okozta, majd ki fog derülni. A hardverek szétgyilkolását nem éri meg az FS, meg úgy általában semmilyen játék. Ha dőlne a lóvé és naponta vehetnék új procit biztosan nem érdekelne. -
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Jobb tud lenni talán a 9550 ez igaz, ha a processeket szétosztod, ez tény, mivel több a mag. Viszont a farkas sorozat talán a legtuningosabb intel széria és véleményem szerint FS9-hez bőven sok. Mivel csak egy magot kezelnek az FS- gamek, így szerintem kettő is elég,hogy csoportosítsd a folyamatokat.
A függő kérdésedre részemről az őszinte válasz, hogy rengeteg időt töltöttem tweakeléssel és hibajavítással, esetemben ez össze sem hasonlítható a repült órák számával.
Hogy "mennyit ér meg ez a szar" á' la Fatal, arra azt tudnám mondani,hogy nyilván sokat, mert nemhogy ennyit, de semennyit nem nyúltam más játékoknál a gépekhez, beállításoknál minden maxon és el volt intézve, meg sem érzi a gép a többi játékot.
Utóbbi időben már eltolódott az érték a repült órák javára, mert beállt ez a retek FSX, szép is meg smooth is, én is csodálom,hogy mitől, valamit sikerült eltalálni, fogalmam sincs,hogy mit, de jól megy.. Másrészről már annyira tele van addonokkal és gépekkel,hogy nem nagyon van mit pakolni bele, valamint rájöttem arra,hogy a mértéktelen mesh és scenery pakolás- egyiket a másikra - felesleges és felettébb instabillá teszi a gamet. Pl UTX-től amióta megszabadultam és felülírtam GEX cuccokkal worldwide, szebb az egész, mert pl. az UTX-nél bugosabb szart még nem láttam FSX alá. Kiirtani nem sikerült,de pár maradványtól eltekintve mint pl. a tegnapi Cintula által is bemutatott "Madeira szakadékok" és társai, eltakarítottam.
Azért még mindig belepiszkálok sokat az FSX-be, mert mindig van néhány újdonság, XPax, stb, de mentettem a bevált textúrákat, simobjects mappát,stb, így elrontás esetére csak egy overwrite és kész. Valamint van az egész szarról egy ghost is. Tehát mostmár többet repülök mint szerelek, de ez nem régóta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mint most, hogy az Airbuson hol kinyílik a spoiler leszálláskor, hol nem, de azt hiszem az FSRecorder 2 beta okozta, majd ki fog derülni. A hardverek szétgyilkolását nem éri meg az FS, meg úgy általában semmilyen játék. Ha dőlne a lóvé és naponta vehetnék új procit biztosan nem érdekelne.