Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redriot77
csendes tag
válasz
Freiherr
üzenetére
Tegnap este nem tértem le a GPS útvonalról, nem volt csöcs, kóválygás vagy ilyesmi. Interceptre nyílegyenesen, onnan APPR és kész. Az alatt a rövid idő alatt amíg a standby-on volt a NAV1 nem tért le az útvonalról. Erre nem emlékszem pontosan de ekkor gondolom még GPS módban volt az autopilot, nem LOC-ban. Szóval sikerült normálisan megközelítenem a kifutót és leszállnom. Legalábbis én ebben a boldog tudatban élek most.
Tegnapelőtt nyilván leordított volna az ATC, és egy fogdában ülnék, mivel akkor voltak "csöcsök" ahogy írod, bónusz hogy mivel már lezsibbadt az agyam a kóválygástól fogtam és leraktam a Beechcraftet parasztba' az első kifutóra amit megláttam.
Mint egy 82 éves marutis bácsi szemben a forgalommal az m3-ason kb, nem érdekelt már semmi 
-
lo_jo
senior tag
válasz
Freiherr
üzenetére
A betű csak azonosít, a frekik szépen szét vannak dobálva, itt is 110.30 és 110.90. Majd egy irl pilóta megmondja, hogy ez mennyire probléma, de valószínűleg nem az, elég nagy forgalmat bonyolít LFPO, még arról sem hallani híreket, hogy az egymást keresztező 06 és 07 összeakadna.
A kérdés az, hogy itt a sim bugos vagy valami olyan interferencia van leszimulálva, ami a valóságban is probléma lehet, de mondjuk kivédik egy vectors to final irányítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint egy 82 éves marutis bácsi szemben a forgalommal az m3-ason kb, nem érdekelt már semmi