Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redriot77
csendes tag
válasz
Freiherr
üzenetére
Tegnap este nem tértem le a GPS útvonalról, nem volt csöcs, kóválygás vagy ilyesmi. Interceptre nyílegyenesen, onnan APPR és kész. Az alatt a rövid idő alatt amíg a standby-on volt a NAV1 nem tért le az útvonalról. Erre nem emlékszem pontosan de ekkor gondolom még GPS módban volt az autopilot, nem LOC-ban. Szóval sikerült normálisan megközelítenem a kifutót és leszállnom. Legalábbis én ebben a boldog tudatban élek most.
Tegnapelőtt nyilván leordított volna az ATC, és egy fogdában ülnék, mivel akkor voltak "csöcsök" ahogy írod, bónusz hogy mivel már lezsibbadt az agyam a kóválygástól fogtam és leraktam a Beechcraftet parasztba' az első kifutóra amit megláttam.
Mint egy 82 éves marutis bácsi szemben a forgalommal az m3-ason kb, nem érdekelt már semmi 
-
lo_jo
senior tag
válasz
Freiherr
üzenetére
A betű csak azonosít, a frekik szépen szét vannak dobálva, itt is 110.30 és 110.90. Majd egy irl pilóta megmondja, hogy ez mennyire probléma, de valószínűleg nem az, elég nagy forgalmat bonyolít LFPO, még arról sem hallani híreket, hogy az egymást keresztező 06 és 07 összeakadna.
A kérdés az, hogy itt a sim bugos vagy valami olyan interferencia van leszimulálva, ami a valóságban is probléma lehet, de mondjuk kivédik egy vectors to final irányítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Manjaro Linux
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint egy 82 éves marutis bácsi szemben a forgalommal az m3-ason kb, nem érdekelt már semmi