Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
válasz
cintula187
üzenetére
cintula187 : Kipróbáltam a videód alapján, bár a teljes előzményt nem ismerem ( load/save -ből töltötted-e be? stb. ),nálam e tekintetben manuálisan ment minden, 3D cockpitnél,de a robotpilota bekapcsolásánál megbokrosodik eléggé
, amúgy nálad bekapcsolva maradt a VNV, én is így tettem és ment a gázkar virtuális manuális húzogatása automatika beleszólása nélkül. Eddig egyszer mentem ezzel egy AP-s útvonalat ott is a finalon mindent kikapcsoltam, persze én soha nem a virtuális gázkart használom, hanem a fizikait, de ezzel sem volt gondom. Ámbár az a fránya VNV ekkor sem volt bekapcsolva. Mellesleg az sem ártana, ha tudnám mi jót okoz ez a VNV 
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, amúgy nálad bekapcsolva maradt a VNV, én is így tettem és ment a gázkar virtuális manuális húzogatása automatika beleszólása nélkül. Eddig egyszer mentem ezzel egy AP-s útvonalat ott is a finalon mindent kikapcsoltam, persze én soha nem a virtuális gázkart használom, hanem a fizikait, de ezzel sem volt gondom. Ámbár az a fránya VNV ekkor sem volt bekapcsolva. Mellesleg az sem ártana, ha tudnám mi jót okoz ez a VNV