Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
afterwhite09
üzenetére
A két darab monitort milyen megosztásban szeretnéd használni, mert ha kiterjesztésként, akkor lesz egy baromi zavaró kávád középen...
A konfig szerintem tökéletes, és nem kell a TI, nem hoz annyit, amennyivel többe kerül. Azt hiszem 4k-val nem fogod tudni full beállítások mellett használni. Én három monitoron repülök, az csak 3840x1024, és most jutottam el oda konfiggal, hogy elég neki minden (ja, igen P3D nem FSX vagy X-Plane). Inkább válasz valamivel kisebb beálításokat, de legyen meg a smooth érzés.

(#14583) cintula187: Nem nekünk szól, attól még lehet jó. Oh wait...

(#14590) core2: Illetve egy darab 960-nal lenne eselyem 2 FHD monitoron tolni a jatekot vagy ahhoz ajanlott az SLI?
Beállítás és programfüggő. Egyáltalán mit szeretnél használni, FSX-et FSX-SE-t vagy P3D-t?
(#14592) Kbhont: Pöttyet magas lett, de egyébként nagyon szép leszállás.
Nem lehet, hogy későn kaptad el a siklót, és utána nagyot kellett korigálni? Még néhány észrevétel (ha nem veszed zokon), csak azért mert te is fanatikus vagy. Flaps 40 nagyon indokolt, pláne ha nehéz a gép, tudomásom szerint autobrake 2 alatt nem szokás landolni a 26-oson, nem tekerted be a helyes HDG és GA értékeket a roboton, speedbrake nem aktív, APP mód miért aktív a roboton, ha kézzel repülsz? Még egyszer bocsánat én ilyen hülye vagyok minden szart észreveszek, de az is lehet, hogy a reply miatt zavarodtam össze. 
(#14596) sqpp: Az a scenery ez: [link] 60 FPS-sel vette fel, és fényelte. Nem volt egyéb mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lehet, hogy későn kaptad el a siklót, és utána nagyot kellett korigálni? Még néhány észrevétel (ha nem veszed zokon), csak azért mert te is fanatikus vagy. Flaps 40 nagyon indokolt, pláne ha nehéz a gép, tudomásom szerint autobrake 2 alatt nem szokás landolni a 26-oson, nem tekerted be a helyes HDG és GA értékeket a roboton, speedbrake nem aktív, APP mód miért aktív a roboton, ha kézzel repülsz? Még egyszer bocsánat én ilyen hülye vagyok minden szart észreveszek, de az is lehet, hogy a reply miatt zavarodtam össze.