Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Oh, köszönöm az elismerő szavakat!

Egyben nagy-nagy gratuláció a minősítéshez, ezek szerint beérett a gyümölcse annak a rengeteg odaadásnak, amit a szimulátorra fordítottatok.
Emlékszem amikor még a Duna túlpartján szimulátorozva mondtad, hogy neked is kéne egy ilyen otthonra, de elég lenne egy fél cockpit is. Hát, ha nem is otthon lett, de szerintem te se gondoltad volna akkor, hogy egyszer ilyen örömhírt fogsz megosztani velünk.

-
wd.taz
aktív tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Gratulálok én is, további sok sikert nektek!

Tényleg! Volt már olyan aki fejre fordította a Cessna-t? Amióta elkészültetek vele, engem csak az érdekel, hogy az erővisszacsatolás mellett meg lehet-e csinálni? Ennek az évnek már annyi, de jövőre mindenképp szeretném kipróbálni.
Tisztelettel.
Tazi -
LWhite
tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Én is gratulálok, ez komoly elismerés!

Nekem is az ugrik be, amikor még épült/szépült a szimulátor (minket meg beengedtek oda), aztán mi lett belőle...
Azért arra kíváncsi leszek, hogy az "egyszerű" elhasználó mikor juthat majd be és észre vesz-e valamilyen különbséget? (persze nekem már a FullHD projektoros rendszer is nagy újdonság lenne)
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Igencsak grat, megérdemeltétek

Az meg külön öröm, hogy anno a ,,készülésbe'' is beleláthattunk, azt hiszem ha ti nem vagytok, sosem látok hasonlót
További rengeteg sikereket kívánok nektek, magamnak meg azt, hogy építsetek egyet valamelyik szobámba
Nem kell ilyen komoly, nekem nem kell rá engedély, jó lesz valami egyszerűbb. Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- Új! HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem kell ilyen komoly, nekem nem kell rá engedély, jó lesz valami egyszerűbb. Köszi!