- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
ez nem lelekiismeret hanem pénz kérdése

Meg aztán kényelmesebb is mint mint várogatni.És ugyebár hza valamit lehet akkor miért ne?
....De ez egy olyan lefutott gyerekes téma, azt hittem mindenki túltette már magát ezen, akinek van kes megveszi akinek nem nem, a lényeg ugyanaz mind2en tudunk játszani tapasztalatokat ötleteket írni egymásnak. -
=Mentor=
őstag
Ja mert te megveszel minden játékot eredetibe ugye? Sok a pénzed vagy nem vagy komplett ez a két lehetőség van,,,, Én a Starforce 4.0 miatt nem veszem meg, ugyanis nem támogatok egy ilyen gépromboló védelmet egy fillérrel sem.
Az aláírásod meg finoman szólva is szánalmas!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

....De ez egy olyan lefutott gyerekes téma, azt hittem mindenki túltette már magát ezen, akinek van kes megveszi akinek nem nem, a lényeg ugyanaz mind2en tudunk játszani tapasztalatokat ötleteket írni egymásnak.