Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
-
Niquis
aktív tag
Trasher-rel ugrottam, amit úgy néz ki, 456 lóerőig lehet pumpálni. Szerintem ennél a ''kevesebb több'' elv érvényesül, mert kicsit nehezebb mint az előző Thunderboltom, és könnyebb irányítani, nem kóvályog összevissza, nameg próbálják csak kilökni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja azóta a rekordom: 138.6 méter
Összesítettben még nemsikerült megugrani a 400-at, de már nincs sok híja: 398.3 méter...
-
Niquis
aktív tag
134.93 méter magasugrásban.

De most már kezd elegem lenni a játékból. Hozzátenném, alapvetően tetszik, és eddig is sokkal több időt b*sztam el vele, mint szabad lett volna. Ami tetszik: harmonikus kinézetű grafika, nincs túlcsicsázva. A rongybaba-modell nagyon poénos. Az extrém játékmódok állatok. Szóval, fíling játszani vele. De: nagyon rossz a reset algoritmus, ha kiesel a kocsiból, rohadt sokáig kell bámulnod, amíg csávókád haldoklik a földön/repked, míg végre visszatesz, és nemritkán nagyon hátra, így aztán már nagyon nehéz behozni. Az ellenfelek olyanok, mint a felmérgelt darazsak, törnek-zúznak, mintha nem is akarnának nyerni. Ennek ellenére, ha hátrakerülsz, óriási fölénnyel nyernek, még ha utána nem is hibázol sokat. De ez fordítva is fennállhat. Ja és ami nagyon idegesítő: vannak ''röptető objektumok'', amiknek ha 5-tel nekimész, akkor is repülsz. És akkor életbelép az előzőekben említett reset algoritmus
-
Niquis
aktív tag
Killberk #172-ben eléggé megfogta a lényegét annak, hogyan kell mindig győzni. HA az elején sikerül élre verekdeni magad, akkor utcahosszal nyerhetsz, csak nem kell elrontani .: ) Ellenkező esetben nagy a valószínűsége, hogy ők teszik ugyanezt.
Távolugrásban találtam egy elég jó csalási lehetőséget. Nem erre mentem, de keveselltem a 72 körüli métert, amit normálisan sikerült (egy ugrással) vinnem. Naszóval: ennek az oka, hogy lelassít a bucka amin át kell menned (ha nem fékezel előtte, olyat zanyálsz, hogy elmegy az összes sebességed ugye...). Kerüljük akkor meg ezt a buckát! Igenám, de ha balra kimész a kapuhoz, amin lehetne kerülni, akkor FAILED. De jobbra kerülve még a sávon belül maradhatsz, és ott is van egy kapu, amit a kocsi orrával finoman ki kell nyitni, aztán hátratolatni a falig, és fullgázzal végigseperni, majd hopp.
Ezzel 90 méter körülieket ugrok.
Nincs akkor senkinek tuti tippje a legjobb gold autóra? -
Niquis
aktív tag
Melyik szerintetek a legjobb autó a gold kategóriában? Most egy Thunderbolttal nyomom, de nagyon küzdeni kell vele ezeken a pályákon.... mondjuk poénos is, hogy 60mph átlagsebességet lehet csak biztonságosan elérni.(és ezzel utcahosszal verem a mezőnyt) Ez a 440 lóerő/1300 kiló így kihasználhatatlan.
tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 256Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)