Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
válasz westcoastog #498 üzenetére
Valamivel kevesebb, mint az enyém, de szerintem jó
-
fenergie84
addikt
válasz westcoastog #501 üzenetére
szerintem ez abból adódik, h nem egyforma az alaplapi vezérlőnk
-
fenergie84
addikt
válasz adidas4death #849 üzenetére
ha meg is érné, akkor sem a sebesség többlet miatt, mert azt úgy sem érzékelnéd...
-
fenergie84
addikt
válasz adidas4death #851 üzenetére
Milyen SSD-t vegyek topikban kérdezz rá
radi8tor1: jogos, benéztem
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
Azt lehet tudni, h a Samsung 830-as szériánál mennyi írásmennyiség után csökken a HDsentinel szerinti kondíció?
Most újra raktam a rendszert rajta és a legújabb (nem tudom melyik) próbaverzió van fent, előtte 100%-ot mutatott, tegnap lecsökkent 99%-ra, 720gb+ lett már ráírva -
fenergie84
addikt
Van valami tapasztalat, hogy a Samsung 830 64gb mennyi írást követően veszít a kondíciójából?
Jelenleg kb. 930 Gb-nál járok, és 98%-ot ír a HDsentinel... -
fenergie84
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #3215 üzenetére
Köszönöm, ránézek majd
FW-t nem frissítettem, gondolom célszerű lenne, ha nem az új van rajta, vagy nem jól gondolom? -
fenergie84
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #3217 üzenetére
Értettem
Egyébként a Samsung Magic (vagy mi) nem szól, h van új FW? -
fenergie84
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #3219 üzenetére
Okés, akkor ha haza értem ránézek, köszönöm a segítséged!
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Samsung 830 64gb ssd-m van, most frissült a Samsung Magician és nem tudom, h az OS optimalizálós menü alatt melyiket célszerű választanom, max teljesítmény, max tárhely, max megbízhatóság, az advanced-ről már nem is beszélve.
Valaki tudna segíteni? -
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Adata SX900 128gb SSD-t, rendszer van rajta. A kérdésem az lenne, h elég e az Adata féle programban benyomni az optimalizáló gombot, mint mondjuk a samsung félében, vagy azért több teendőm is van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Pityu. #55753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Nyugodtan veheted azt a Kioxia XG7-et is, teljesen megbízható szerintem az XG sorozat, nekem van egy XG5 félgigás, hol külső meghajtóban használom Ventoyos boot eszköznek, hol valamelyik notebookban van, csendben dolgozik, semmi gond nincs vele. Amúgy nem sok különbség van az SN730 meg a XG7 között, utóbbi PCIe 4.0, de mindkettőben Kioxia BiCS NAND van, kb a controller is saját gyártás, ami szintén Kioxiát jelent. 2021-ben Lenovo Thinkpad Carbon gen9 meg Thinkpad P1 notikba voltak ezek az XG7-esek OEM-ként.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest