- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #37406 üzenetére
Köszönöm megleltem. Én egér kattintást használok, te pedig egér húzást használsz. Azaz én egér kattintással jelölöm ki a forrás partíció(ka)t és a cél lemezt is (esetleg az X re kattintva törlöm a meglevő partíciót) majd a NEXT re kattintok. Sajnos ekkor azon gomb még szürke. Ha egér húzással teszem mint a képeden látszik a zöld kerestes rész akkor jelenik csak meg klikkelhetően az alignálási ablak.
DE! A kettő drasztikusan különböző eredményt produkál. Az alignálás ugyan jó lett, de nem onnan bootol ahonnan kéne! Az SSD lett a 'Rendszer', de a HDD maradt a 'Rendszerindítás' partíciója..
Pedig látszólag minden OK (aktív lett stb), csak ha letiltom biosban a HDD-t akkor nem bootol be és a lemezkezelő se azt mutatja amit elvárnék. Összehasonlítva ez a registry rész nincs ott a zöldkeretes egérhúzásos módszernél, csak az egérkattintásosnál: [kép]Úgyhogy nekem a vagy alignált vagy nem bootol verzió közül maradok az alignálatlannál.
Ha csak ezt nyújtja a Macrium. Majd keresek Minitool-t ami NX bit nélküli és 32 bites ha van ilyen, átkonvertálom azzal, mert másképp nem megy. De már a lemezkezelő megnyitása is több perc win7 en úgyhogy lehet kénytelen leszek visszarakni az XP-t vagy valamelyik Linuxot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest