- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Ciccuka #35533 üzenetére
Igen, a BX500-al nekem is hasonló tapasztalataim voltak.
Ezért cseréltettem is, mivel idle módban is 45 fok körül volt.
Terhelés, használat alatt meg simán 66-68 fok is. Sőt, néha még kicsit a fölé is.
A smart-ban meg volt már 75 fokos mért érték is. Szóval paráztam, hogy idő előtt kifekszik.
Ezért cseréltettem egy másik márkájúra. Egyébként sebességre nagyon meg voltam elégedve vele.
És ezek szerint lehet hogy ez a típus ezen a hőmérsékleten dolgozik..
Vagy pedig lett egy pár ezer darab, ami széria hibás.Bár pont veled beszéltük pár hozzászólással feljebb, szóval lehet azt egész komment felesleges volt.
(#35535) Orgi
Köszi a tanácsot.
Már én sem Crucialt használok a melegedése miatt, hanem egy Kingston a400-asat.
Egyébként tegnap megint volt hasonló eset, sikerült ránéznem pont az erőforrás figyelővel.
Direkt megnyitva hagytam egész nap, ha lesz ilyen, gyorsan ránézek. És valami nvidia webhelper akármi terhelte az ssd-t 100%-on. Szerintem itt a vga driver lesz a ludas. Megint frissítettem az újra rögtön, pedig párszor már megfogadtam, hogy 1 hónapot várok legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged