- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
King Unique #30138 üzenetére
Szia, köszi,
persze hogy nem a (fagyogató) Windows alól próbálok másolni. Volt WinPE kísérlet és másik Win kísérlet is.
És még mielőtt másolni akartam volna, cseréltem
- tápot
- memóriát
- kábelt
- alaplapot
és ezek után gondolom, hogy az SSD-vel lesz valami, mert egyik sem segített.
És igen, mikor a backup funkciót választottam, kikapcsoltam a verify-t.No ezért kérdeztem, hogy van-e valami frankó kis program ezen a Macriumon kívül is.
Az SSD-t valóban nem írtam meg. Bocsi. Nem gondoltam hogy jelentősége van. (Bár pl. a HDSentinel sem ismeri fel, szóval talán tényleg nem mindegy.)
Biwin 128GB SSD 2,5" SATA3 CSE25GS2474-128A rendszergazdai felelősségben teljesen igazad van. Menteni kéne. Vagy tükrözni. Hát ez az, amikor nem vagyok rendszergazda, csak szólnak rokoni alapon, amikor a baj van.
De akkora baj nincs, hogy adatmentő céghez forduljunk. Csak szívás. Két külsőst kell megkérni x forintért, hogy fáradjon ki, és az új windows-ra telepítse újra a megoldásait. Meg nekem egy nap, mire belövőm a Windows-t az ottani kiscéges környezetbe. No ezt akarnám megtakarítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASUS notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest