Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
petike2014
üzenetére
hol itt a gond? nekem ezek teljesen jó értékeknek tűnnek
-
Lenry
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
természetesen AHCI
...és a partícióeltolás is rendben van, meg minden SSD-s optimalizáció és hangolás
azér' ennyire amatőr nem vagyok
mod: nem, egy darab AHCI / IDE / RAID kapcsoló van csak
-
Lenry
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
amikor megvettem, akkor se hasított igazán - illetve gyakorlatilag semennyire, de ezt akkor betudtam az öreg gépnek. a mai cuccom viszont már kétlem, hogy visszafogná...
-
Lenry
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
a blogomban el tudod olvasni, hogy épp hogy állok, plusz volt egy rövid eszmecserém az AIDA64 fejlesztőjével is
-
Lenry
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
hogyan okozná? a partíciók létrehozásakor és telepítéskor figyelembe vettem a Windows igényeit, a partíciós táblát 512-es szektorokkal és 2048 szektornyi eltolással hoztam létre, a Windows rendszerpartíciót a Windows már magának kreálta, de az is megfelelően van alignálva, mást nem tudok, ami problémás lehetne...
(#18320) Ist vannak mellette vinyók, holnap megpróbálom amit javasoltál, de nem fűzök hozzá nagy reményeket

(#18324) csimpok én simán felcsavaroztam a floppymeghajtó helyére két csavarral. igaz, csak egyik oldalról ugye, mert a másikig nem ért el, de nem olyan nehéz ez, hogy gond lenne belőle
-
Lenry
félisten
válasz
Findzs
üzenetére
HDD Device 1: /dev/sdb
HDD Model ID : KINGSTON SV100S264G
HDD Serial No: 64GB40044707
HDD Revision : D110225a
HDD Size : 61057 MB
Interface : S-ATA II
Temperature : 44 °C
Health : 100 %
Performance : 100 %
Power on time: 0 days, 19 hours
Est. lifetime: more than 1000 daysboot időt mindjárt mérek.
-
Lenry
félisten
nem csináltam a kötelező dolgokon kívül más optimalizálást (alignálás, trim, ahci, swap áthelyezése)
anélkül nem igazán próbáltam, mert a telepítés után ezeket első dolgom volt megtenni.Intel driver fönn van
nem próbáltam másik portra, egy vezérlőn van minden port, szerintem lényegtelen hová kötöm.
-
Lenry
félisten
srácok!
megvettem pénteken a Kingston SSD-t (SV100S2/64G), és... nem mondhatnám, hogy maradéktalanul meg vagyok elégedve. sőt!
a gépem gyakorlatilag semennyit sem gyorsult, egyáltalán nincs az a "minden azonnal történik", mint amit más, SSD-s gépeken látok. ugyanúgy van üdvözöljük képernyő a Windowsban, ugyanúgy hosszú másodpercekbe telik megnyitni a Firefoxot, vagy bármely programot, mint HDD-n.
szintetikus tesztekben teljesen jó a lemez, Crystal alatt hozza ugyanazt a sebességet, mint amit a topikban másoknál látok, a boot is, ha belépett, betöltötte a programokat, akkor be van minden töltve és nem kell még 2 percig néznem az asztalt, de ezt HDD-n is tudta a gép friss OS-sel.
van, ami látványosan gyorsabban indul (Office), de egy csomó mindenre ugyanúgy várni kell, ahogy eddig is.
AHCI aktív, TRIM szintén, driverek frissek, minden optimalizációt elvégeztem, amiket az SSD-kel kapcsolatban le szoktak írni, mégsem igazán gyorsult semmi, sem Windows sem Linux alatt...nem egészen ezért adtam ki majd' 30 rugót

konfig az adatlapomon.
-
Lenry
félisten
Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövedelem
- BestBuy topik
- Napelem
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Keresünk dokkolókat
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest