Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Túl vagyok a 830-as ssd beszerelésén, win7 telepítésen, és firmware frissítésen win alól, semmi gond nem volt, csak hogy legyen valami pozitív is a nagy félelemben...
(asrock ion 330ht)
Nade, az OP értéket muszáj beállítani? Úgyse lesz sose tele, mert a 4 éves fiam gépe ez, és a mesék nas-ról, vagy külső hdd-ről fognak menni... -
Cyrin
addikt
ma pedig megjön a 830-as samu, amit egy asrock nettopba (2 magos atom, 2Gb ram) fogok beletenni, és megy föl rá a win7 prof.
-
Cyrin
addikt
Az én 1000h-mon gyárti xp volt vagy 3 évig, aztán nagyon belassult, raktam rá egy lubuntut, ez egyébként nagyon illik hozzá, csak valamiért néha újraindulgatott, most win7 prof van rajta, és tök jól működik...
-
Cyrin
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
azért annak idején az Asus 1000h topicban páran lecserélték a hdd-t ssd-re, és nem erről számoltak be...
-
Cyrin
addikt
na ahogy sejtettem, nincs és nem is lesz 470-es samsung az aqua-ban, hiába rendeltem meg 22-ért.

nem baj, lesz még a 830 is 22, ha kicsit telik az idő és megint 270 lesz a forint...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cyrin
addikt
Sziasztok.
A közeljövőben notebook-ot kell vennem, és van eleve 128 Gb-is intel ssd-vel szerelt változata is.
Nekem a tárhely nem fontos, mert van NAS. Viszont úgy 2-3 havonta saját HDV videót szerkesztenék rajta, ami nagy fileok mozgatásával, használatával jár (egy kazetta beolvasása kb 12 Gb, ezt megszerkesztem, és tömörítem dvd, majd más fullhd formátumba, a végén az egész anyag kb. 20-25 Gb-ot tesz ki, amit azután a NAS-on tárolok, és később onnan játszom le.) ezen kívül max autocad-re lenne használva, a többi általános működés (net, zene lejátszás a NAS-ról stb)
Szóval a kérdésem az, hogy ilyen használat mellett érdemes-e ssd-vel szerelt notit venni?
Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)