Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Orgi
addikt
Másnál nem olvastam ilyet, de nekem volt olyanom 785G chipsetes alaplappal és Crucial M4-el, hogy percenként leállt kb dolgozni a rendszer, folyamatosan égő led-del, semmit se lehetett csinálni 15 mp-ig. Aztán majd egy percig jó, mindent felgyorsulva végrehajtott majd újra, folyamatosan, használhatatlan volt a gép. Mindez MS Ahci driverrel, az AMD drivert felrakva megjavult.
-
Orgi
addikt
Nem tudom volt-e, de áprilisi M4 firmware frissítés:
Changes between version 0309 and 000F include the following changes: •Improved compatibility with certain SAS expanders and peripheral RAID cards.
•Improved throughput stability under extremely heavy workloads.
•Improved data protection in the event of unexpected, asynchronous power loss. -
Orgi
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Én két napja raktam fel és halál egyszerű, nem lehet elrontani semmiképpen sem, ha esetleg ez tartana vissza tőle.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
friss rendszer, Crucial M4 Sata2-n, AMD785G rendszeren, MsAhci- ez elfogadható?
-
Orgi
addikt
válasz
nadragulya
üzenetére
-
Orgi
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
Őstagok se olvasnak vissza kemény egy oldalt, ahol feltették ugyanezt a kérdést?
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
ha mostani rendszerem bővíteném egy csak rendszer ssd-vel, attól még gáz esetére megmaradhat a régi Win 7-em a régi boot vinyómon ugye, nem fog bekavarni egy teljesen új meghajtón lévő új Win 7? Köszi! -
Orgi
addikt
válasz
Crossfit007
üzenetére
-
Orgi
addikt
-
Orgi
addikt
válasz
keszegduda
üzenetére
-
Orgi
addikt
Nem lehetne az 1. hozzászólást kiegészíteni egy "ajánlott ssd-k" résszel? Vicces (vagy szomorú), hogy kb minden 3. kérdés ugyanaz és senki se veszi a fáradtságot legalább 1 oldal visszaolvasásához (oldalanként kb 5* megválaszolták már a kérdést).
-
Orgi
addikt
Nézegettem a manapság kapható két olcsó ssd-ről (OCZ Vertex Plus és Adata s599) a Newegg beszámolókat és bár összesítésben szutyoknak írják kb mindkettőt, ha jól olvasom az OCZ az új fw-vel (3.55) már orvosolta a problémákat, tehát a Vertex Plus használhatónak minősül?
OCZ Vertex Plus -
Orgi
addikt
válasz
Ronin-
üzenetére
Nem ssd, de én átraktam a vinyómat ahci módba utólag és a win 7-es driverrel meghalt kb. Boot után 30 mp - 1 percig oké volt, aztán megállt 15 mp-re, utána ment fél percet majd lehalt megint minden. Ahogy felraktam az AMD AHCI drivert, minden megjavult és tökéletes lett (785G chipsetes alaplappal).
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 3
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD 3000/3500MB/s (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm (HDS722020ALA330)
- Western Digital Caviar Green 3TB HDD (WD30EZRX) 100/100 / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest