Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Télleg este volt már tegnap, az a 0fill kép volt, még kértem is a másikat
ez a 16.4 4k írás kevés egy kicsit, de mint írtad is megcsináltad az "procedúrát", szal ez van. HDD-hez képest így is ég és föld 
proradeon: Ahogy azt már írták is előttem, itt valami nagyon nincs rendben. Sem az értékeket tekintve, sem a hőfokot. Még ha semmi féle ajánlott beállítást nem csinált meg és az alignálás sincs rendben, akkor sem volna szabad ilyen gyatra értékeket kapni.
-
törölt tag
Szia!
-
salytmasztor
aktív tag
Igen, ez nagyon jo lenne, ha paran akik nap mint nap benne vannak a temaban, osszeirnanak egy aktualis "kis" listat.
Prohardveres tesztek es SSD leirasok nagyon jok, csak lassan kezdenek elavulni, mert jott ki azota 1-2 uj generacio par markabol.
Es ugye a forint is gyengult es valtoztak az arak, par marka dragabb lett, par pedig olcsobb a tobbihez viszonyitva.Bocs, de nekem is egy szokasos kerdesem lenne, mert nem tudom melyiket vegyem:
- KINGSTON 96GB V+100 KNG SVP100S2/96G 34500ft
- Transcend 128GB TRA TS128GSSD25S-M 35990ft
- ADATA 128GB 599 Series ADA AS599S-128GM-C 37990ft
- KINGSTON 128GB SATA3 V200 7mm+adapter KNG SV200S37A 40500ftTranscend rosszabb valamiben SSDben, mint az Adata vagy Kingston?
Mert ha nem, akkor kellemes ar/erteke most. -
Jim-Y
veterán
Nekem ebből még nem egyértelmű, hogy melyiket lenne érdemesebb megvennem:/ Kapnak hideget, meleget, az X25-V-t is megnéztem ott is ez a helyzet...
Az X25-V 163 napot ment ~ 3924 órát, az A-DATA új 0 perces. árban ugyan annyi lenne a kettő, én az A-Data felé hajlok, csak nem tudom, hogy a Sandforce vezérlő az milyen, ha nem ajánlott akkor nyilván nem kérdés a dolog, ha az elmegy, akkor már inkább az ADATA.
Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez a 16.4 4k írás kevés egy kicsit, de mint írtad is megcsináltad az "procedúrát", szal ez van. HDD-hez képest így is ég és föld