Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Sata2, IDE mód

Sebesség, trimm, érétkek ilyesmik a körülményekhez képest rendben vannak?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Eltévedt, mert én nem kaptam

-
Vismajor01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Miután először befailolt a telepítés, figyelmesen végigolvastam az útmutatásod, és másodjára már AHCI módban volt a SATA config, és ugyanúgy pofonvágott a windows. Szóval ez is letudva(smart monitorink enabled)
-
Vismajor01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A sata IDE az biosban a sima SATA? Csakmert a sata configurenál három lehetőségem van: SATA, RAID, ACHI.
Legeslegelőször elfeledkeztem az Achiról, és SATA üzzemódban ment(illetve nem ment) fel a windows.
Szóval SATA(ide?) volt, és mivel elsőre már (véletlenül) próbáltam ugorjak a 2. pontra? -
Vismajor01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocsi, azt akarom kérdezni, hogy nagy gond ha nem az első sata csatiba van dugva az ssd? Mivel oda nem tudom bedugni, rálóg a 6950. Azért kérdeztem, mert nem tudok win7et telepíteni az SSDre. Próbáltam figyelmesen elolvasni a bi os or not to bi os cikkedet, de én pl nem tudtam kideriteni, hogy milyen sata vezérlő van az alaplapomon(nem irja az asus): Asus M4N78 SE. Az SSD 120 GB Samsung 840.
A probléma meg az, hogy végigmegy a telepítés(pendriverol), majd a "telepítés befejezésénél" ezt dobja ki:
"A Windows Telepítő nem tudta konfigurálni a Windows rendszert ezen számítógép hardverén való futásra."
A microsoft illesztőprogram keresését/letöltését tanácsolja, azt még pont nem próbáltam, ellenben minden mást ami az interneten fellelhető volt. Van vmi ötleted?
Üdv, vismajor -
Vismajor01
addikt
Sziasztok
ACHI módba állítottam a SATA-t, és megpróbáltam feltelepíteni a winfost.(w7 ultimate)
Elmegy a legvégéig, majd dob egy ilyen hibaüzit:
A Windows Telepítő nem tudta konfigurálni a Windows rendszert ezen számítógép hardverén való futásra.Ötlet?
Aktív témák
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest