Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
mondomén
őstag
Nem szuperál, de mindegy is, mert megvan az a hely ahol át kell állítani (IastorV, Msahci). Ami érdekes, hogy eleve "0" van beállítva, de így is kékhalált dob...
szerk.
Nah megvan. Nem a Start-ra kellett menni, hanem IastorV-on belül a Startoverride-ra és ott van jobb oldalt egy nulla... -
mondomén
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sejtettem, hogy azzal lesz valami. Nem volt teljesen tiszta, hogy mit is kell nyomkodnom a BIOS-ban. Illetve, hogy jó e az amit csinálok. A logoutos írásod alapján csináltam, de a felsorolt lapok BIOS beállításai nem nagyon hasonlítottak az enyémhez (Asrock M3A785GXH). Mit tudok most csinálni? Nem szeretném elölről kezdeni a telepítést...
-
mondomén
őstag
Hahó
2 napos SSD-nél nem furcsa kicsit a 205GB írt adat?
Win8 lett ráhúzva plusz programok (25giga van a C-n). Egyébként végig mentem az ajánlott beállításokon. -
mondomén
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Már megvan, köszönöm. Lehet az lesz, itunes pillanatok alatt megszokott hízni.

Más:
Végigcsináltam ezt. Most folyton kilép a firefox az összes weblapról. Annak ellenére nem jegyzi a jelszavakat, hogy be van kapcsolva. Mit kell visszacsinálnom, hogy ne lépje ki mindenhonnan? -
-
mondomén
őstag
Haho!
Mar kifolyik a szemem a sok ssd-s olvasmanytol, de meg mindig nem vagyok biztos magamban.
vettem egy 60 gigas agility-t. Ott tartok, hogy particiot kell letrehoznom win telepitovel. Mekkora legyen? 55,9-et lat most. Particionaljam mind es majd figyelek, hogy ne pakoljam tele vagy adjak meg neki 50- et pl?
Tudom mar kitargyaltatok parszor, de nekem megis segitene.
Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalább tudom miért annyi az annyi.