Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rybank
senior tag
Kingston v100 64GB Firmware frissítéssel kell foglalkoznom, ha semmi baja? Sőt a gyári értékeknél jobbakat produkál: 250 MB/s helyett 264-et.
-
rybank
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem tudom mifene okozza ezt a jelenséget. Szerintem nem normális. Láttam gépeket ahol ilyen van. Nekem is volt régen ezzel-azzal a géppel. Mindegy. Most nincs és összeteszem a kezem!
-
rybank
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm. Amiket mondtál stimmelnek!

-
rybank
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Olvasgattam még. Samsung 470 lesz belőle.
2,5 inches, a laptopom bővítőhelye is. Ez önmagában elég a kompatibilitásra? Kifutott termék lévén nehezen találok a laposhoz adatokat. Ha kell akkor utána nézek!
-
rybank
senior tag
A 36 akárhány hsz. alatt sokat okosodtam. 20k ért őt akarom venni OCZ Vertex Plus 60gb.
Note bookba lesz.Úgy látom az összes olcsó SSD-vel van valamilyen gond. Nem hozza a várt értéket. Fagyogat. Milyet vegyek akkor 20-22k-24k tetőig!?

-
rybank
senior tag
Sziasztok! SSD-t szeretnék venni. A legolcsóbban. Elsősorban 64 GB-osat. Ha drága 32-eset.
Az árgép ezeket dobta: (Utána olvastam. Mindet leszarozták.)Transcend 2.5" SATA SSD 64GB (TS64GSSD25S-M)
OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 60GB (AGT3-25SAT3-60G)
OCZ Vertex 2 SATA II 2.5" SSD 60GB - róla nem olvastamBármit ajánlattok, csak olcsó legyen. És ne a legroszabb.
-
rybank
senior tag
Heló, heló! Nos engem az a szekvenciális sebesség érdekel, mit is jelent az? Ennek függvényében számít-e? (teljesítményre gyakorolt hatása), összességében tehát mi a különbség a különböző ilyen szekvenciális sebességgel megáldott ssd-k között?
Aktív témák
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest