Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a linket, jó lesz sorvezetőnek.
A lényeg, hogy nem kell lementenek a meglévő diszkeket. annyival is gyorsabb lesz az újrahúzás.
A régi meg úgy értettem, hogy első generációs i7-es
, 3év 3 hónapos, végül is nem egy mai darab, éppen félidős. 6 évente szoktam gépet cserélni, de akkor valami combosra. 
A proci még bíja is a tempót, de a vinyó viszont most már bántóan lassú. -
tm5
tag
Sziasztok,
van egy régi core i7-es gépem, benne két vinyó és ezt szeretném turbózni egy kicsit egy SSD-vel. Az SSD-re új op.rendszer menne friss telepítéssel. Terv a következő: beszerelem az SSD-t a gépbe, boot, BIOS-ban átállítom az IDE vezérlőt AHCI-ra, boot, új op.rendszer telepítése az SSD-re.
A kérdésem az lenne, hogy ezek után elérhető/olvasható lesz a 2 régi vinyó vagy nem? Tehát, az hogy átállítom AHCI-ra az IDE vezérlőt, az csak a bootolhatóságot változtatja, vagy a hozzáférhetőséget is a régi vinyók esetén? Mind az új mind a régi oprendszer esetén a diszk NTFS, szóval file system gond alapból nem lenne.
Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, 3év 3 hónapos, végül is nem egy mai darab, éppen félidős. 6 évente szoktam gépet cserélni, de akkor valami combosra.