Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
(#28523) IreN!CuS: én is úgy voltam vele (még a 2-es sorozat idejében), hogy a vertex a király. De azóta a versenytársak szépen feljöttek, és én már simán mást választanék.
(#28522) Gabóka: A felhasználást tekintve mindkét cucc ágyúval verébre. A szülők nem tudják, mi számít gyorsnak, mi lassú, meg ők még türelmesebbek

Szóval nekik kb. mindegy. Én SSD párti vagyok, rengeteg előnye van a HDD-vel szemben, még a Raptornhoz képest is, de véleményem szerint ide mindkét cucc sok. Ha mindenképp e kettő közül választasz, én azt mondom, válaszd az ssd-t. Azt még egy szülőknek való nettop/htpc méretű kisgépbe is kényelmesen be tudod rakni. -
BiP
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Mármint Samsung vagy Crucial? Egyikkel sem lőnél mellé, az biztos. (vertex3-at inkább hanyagolnám)
De most jött ki a ph! teszt, olvasgasd. -
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Túl régen nem bújom az SSD fórumokat, de az feltűnt, hogy a "ocz vertex 3 bsod" keresés nyugtalanítóan sok találatot hoz és többen gyanús fagyások áldozatai. Ugyanez igaz bizonyos Intel SSD-kre is, míg a Kingston lehet, hogy lassabb, de legalább megtartja az adatokat.
Aktív témák
Hirdetés
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest