Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
Itt tényleg nincs rendben valami. Első körben a partíció eltolást ellenőrizd, mert akkor szokott minden érték elmaradni az elvárhatótól, lehet, hogy csak ennyi a gond.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Az ebben a hozzászólásomban linkelt AMD Chipset-et telepítsd fel, mert ami most van az nagyon régi, remélhetőleg segít. Ha esetleg nem, akkor ezt olvasd át, hátha van benne olyan infó, ami segíthet. (Külön felhívnám a figyelmed, hogy a bejegyzésben található parancssoros particionálási módszer letöröl minden partíciót, ami esetedben valószínűleg nem lenne jó, hisz a partícióeltolás értékéből arra lehet következtetni, hogy van még más partíció is, ami kell(het))
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Mankó
veterán
A 4k-s értékek nagyon kevesek. De Sata 2-n a többi is kevés. AHCI be van kapcsolva a BIOS-ban? Teszt alatt ugye nem fut semmi, vírus irtót is illik lekapcsolni közben. (bár nekem eddig minden teszt alatt ment,)
Alignálás rendben?
Win 8-ban nem kiforrottak még az AHCI driverek. Van olyan SSD, amelyik repül Win 8-al, s van ami nagyon lassú vele.
Esetleg egy Firmware cserét is megejthetnél. OCZ fórumban kérdezz rá![ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
-
SiDan
tag
Egyébként hol számít a 4KB-s írás/olvasás? Mármint milyen alkalmazások operálnak intenzíven ilyen apró fájlokkal?
Ahogy itt olvasgattam a fórumot, úgy rémlik a 4K QD32 -re írtátok, hogy a mindennapi használatban mérvadó, vagy az a 4K-ra is vonatkozik? (bocs a hülye kérdésért, nem igazán tudom mi a különbség a 2 között) -
Core2duo6600
veterán
A mindennapi használatban.
Rendsuer indulás, progi betöltés, stb....
A szekvenciális értéket érdemes megnézni de csak 1 szer, hogy megy - e rendesen.
Nem érdemes a teszteket állandóan futtatni, mert az is nyuzza az SSD ét .(#39880) BeLucZ
Milyen vezérlő van benük ?(#39873) vinibali
Pont ilyenem is van 64 es változatban, Kingston -tól[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
SiDan
tag
Az c1e funkció kikapcsolása eddig úgy tűnik megoldotta a problémám, random teszt eredmény már közelít az átlagoshoz, s immár az AS-SSD tesztje is lefut, nem fagy be 4K-s írás közben.
Cingáriusz:
Ha esetleg a frimware firssítés nem oldaná meg, ajánlom neked is, hogy próbáld ki te is kikapcsolt c1e-vel, hátha. Egyelőre nekem nem jelentkeznek a korábbi fagyások.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Mankó
veterán
C1E-vel is jobban kellene mennie, mint ahogy most megy neked nélküle.
Tegyél fele egy Win 7-et, dobd fel hozzá az AMD-s AHCI drivert és úgy mérj egyet! A Win 8-as driverek nem jók még, én is azért szedtem le a 8-at, mert hol jól ment, hol meg a béka seggét se közelítette meg. S azért elég idegesítő ha néha megakad a rendszer ssd-vel.
Aktív témák
Hirdetés
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 860 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate ST10000VE0008-2P SATA3 10TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest