Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Nem tudás, inkább csak tapasztalat.

fsb1000 : sokat szívtam a laggolással, ezért emlékszem rá, és arra is, hogy annak idején Te is elég aktív részese voltál a topiknak, ahogy újabban mostanában is szerencsére. Elkelnek itt az "öreg motorosok"

(#40180) Asanto : Szívesen. Remélem megoldja a problémádat.
-
kegyetlen19
csendes tag
Infót nem tanálltam róla.
http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/
Kiválasztod az ssd típusát. Klikk download. Lejön a OCZToolbox.
A programban kiválasztod a ssd-et, a Toots fülön klikk a Update Firmware melletti négyzetre, letölti a 2.22-est és automatán telepíti is. /Nekem legalább is így volt./ -
kegyetlen19
csendes tag
-
kegyetlen19
csendes tag
Hello.
Látom neked még a 2.15-ös firmware-val megy.
Nem tudom akarod-e felrakni a 2.22-est. De ha igen megtennéd, hogy közvetlenül előtte és utána csinálnál egy tesztet Random-ban.
Köszi(#39750) vazzz Ez érdekes. Nem emlékszel a 2.15-ös firmware-val, hogy ment.
A képet köszönöm. -
Bodor
veterán
Igen lehet.
vezérlőpult/ energiagazdálkodási beállítások/ az éppen használt séma alatt megkeresni a speciális energiabeállítások módosítása sort ( kékkel ki van emelve) majd rákattintás után a megnyíló ablakban a merevlemez résznél beállíthatod, hogy hány perc üresjárat után kapcsoljon ki a háttér merevlemez, lemezek. Leokézod és kész.
Én nem szeretem, mert sűrűn nyúlok oda, és mindíg várni kell vagy 10 mp-et, amíg felpörög.(#39673) Pityu: Diskeeper szerintem , és nem csak szerintem a legjobb.(Diskeeper 2011 (teszt) és Diskeeper: teljesítményjelentés)
Be lehet állítani, hogy ne bántsa az SSD-t ( egyébként azt is tudja optimalizálni, ha esetleg nincs TRIM ) a HDD-ket viszont egyenként akár automatikusra (én így szoktam, ez a legjobb) , és így a háttérben nagyszerűen végzi a dolgát.
Nálam így néz ki.
-
-
Ne Krisztus előtt 2-ben kiadott Hard Disk Sentinel-t használj.
HDS 4.x Pro Trial -
djculture
félisten
Eddig 100% os az elhullási rátám, napi 100giga és feletti irással fél év alatt mindenféle tipus döglött nállam. Szerencsére mind gariztatható volt 1 kivéve. Ha ez is behal amit most rendeltem slc-t kell tényleg vennem. Bár mostanába utána érdeklődtem egyes gyártók gyártanak Military grade pozíciós mlc ket is amik sokkal több írást viselnek el.
-
djculture
félisten
Kivéve ha leég a vezérlő, mert arra nincs gari. Bár az elég ritka nekem a 8db elhullottból csak 1 égett le. Most valami kingfast noném izét rendeltem 256gigásat kiváncsi leszek rá.
Nem egy csúcs cucc de olcsó. Az én napi irásmennyiségemmel ha fél év múlva nem hullik el akkor szuper.IOPS read@4kb
7800
IOPS write@4kb
2000
-
fagy53
nagyúr
Gyártó garit a hazai márkaképviseletnél, annak hiányában a külföldinél lehet érvényesíteni, ez utóbbi macerásabb és költségesebb.
Volt rá példa, hogy a hazai Samu nem foglalkozott a dologgal, hollandiai Samsung intézte el végül korrekten a cserét, ez HDD-vel történt meg.
Én ennyiért megkockáztatnám a vételt, legfeljebb úgy tekintenék rá, hogy gari nélkül vettem, ezért olcsóbb, valamit valamiért....
Végszükség esetén pedig ott a gyártó gari, persze a papiroknak rendben kell lenniük! -
-
bluyoo
nagyúr
Milyen SSD-t vegyek?
Nekem 120-as van semmi gondom vele ....
Aktív témák
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - eladva , Western 1TB M.2 2280 Blu - eladva, értékelésre vár
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És mivel SATA II-es a rendszerem ezért remélem élvezhető sebességgel