Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
modeller
aktív tag
"most belenéztem taskmanagerbe, hogy mi ír sokat "
Task managerben nem lehet megnézni, hogy melyik process mennyit irt a háttértárra. Amit I/O write bytes alatt látsz, abban benne van a hálózati forgalom is, ezért látszik durvának a hálózatot használó programok irása (chrome, remote desktop, messenger stb) de ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyit irt az SSD-re. (az is benne van, csak nem lehet szétválasztani a hálózati forgalomtól)
-
fagy53
nagyúr
Szűk három hónap alatt 1TB az összes és 12 GB/nap írásmennyiségem a HD Sentinel szerint. Az utóbbi időben sokat csökkent, mert jóval kevesebb a teszt és közeledik a normál használathoz. Semmi állapotromlást nem tapasztalok és egyetértek az utolsó bekezdéseddel, ilyen szemlélettel vettem meg én is ezt az SSD-t. Azzal kiegészíteném, hogy nem éri meg a leggyorsabbra hajtani,mert egyrészt nem érezhető a mindennapokban az SSD-k közötti különbség, soha nem érzi meg a tulaj, hogy jóval több pénzért arányosan nagyobb használati értékkel bíró eszközt vett, másrészt meg olyan gyors az erkölcsi amortizáció, hogy a kiadott pénz egy részét mintha a - csatornába dobtuk volna - érzés uralkodik el rajtunk a vásárlásnál.

-
fLeSs
nagyúr
nekem is kb. ez a véleményem.
én febr. végén vettem az SSD-t, szal három hónap alatt jött össze az 1387 GB, de ebből kb. 400 GB tesztelgetésre ment el 2 nap alatt (az egyik cikkemhez), szal kb. 1 TB három hónap alatt a valós adatmennyiség, ez 90 napra levetítve kb. 11 GB/nap.
azt azért tudni kell, hogy a host writes-ban nincs benne a wear-leveling 1,1x-es szorzója, szal a valós írás elméletben a host writes 110%-a.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest