Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Aktív témák
-
apro
senior tag
válasz
hmiki28 #48192 üzenetére
Hali
Nincs ebben semmi rossz és nem megbántás kép írtam,Amúgy meg ezek a progik amik méregetnek ha utána ölvasgától elég furák némelyik Ph-s nek 1 éves SSD-1.tb írás nekem 7.napos 1,3.Tb szerintem ezek össze vissza mérnek és a program írok csak azért találták ki(Írták) hogy a felhasználókat bosszantsák velük.
Amúgy én is egy átlag úser vagyok és 4 azaz Négyszer telepítettem a Win7-et erre az SSD-re és csak netezek és a frissítések rajta és ez reális adat mennyiség?.Nos én ezért nem nagyon hiszek ezekben a progik ban ha meg van a rendszer had menjen, van rá 3 év gari.
hali
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest