Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
lengoborda #40054 üzenetére
Ott valami gáz van, vidd vissza garanciába! Még HDD-re is felment max 1 óra alatt a rendszer (még egy 5400esre is), nem hogy egy ssdre.
SPY0817: felhasználó váltogatja, hogy kinek mekkora meghajtó elég. Én simán elférek 10 gb-n is, mert már nem használok olyan progikat mint régen (Macromedia, PhotoShop egyéb nagy helyet foglaló progik), másnak meg a 120 Gb is szűkös.
A programokat meg ki kell próbálni, van amin nagyon sokat lök, hogy ssd-ről indul a rendszer alól. Van aminél meg se látni a különbséget.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
lengoborda #40054 üzenetére
Szerintem nálad súllyos hardver vagy szoftver kompatibilitási gondok lehetnek.
Jó lenne egy win7-es "kész" gépben letesztelni azt az SSD-t és aztán a te gépedben is.
Én nem nyugodnék, mig az elvárható adatokat nem produkálja a tesztprogikkal.
Egy oprendszer teleptése max. 1 óra SSD-re. (DVD-ről)
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest