Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Antigabo
tag
Köszönöm a válaszaid !
tehát tömörítés nem kell - ez így volt
de az indexelés be volt pipálva és nekem egyszerűen el van tünve most is az általad említett Startmenűs keresőmező - pont ma csodálkoztam - akartam volna használni...
A RAM- os leírásodat olvastam és a 4GB RAM (nekem is) pont az a lélektani határ ahol elgondolkodik az ember - de szerintem is elég lessz. Lapozófile nélkül ahogy nézegettem a memóriaterhelést akár a Mass Effect 3 alatt se éri el még a 70 %-ot akkor meg minek - a több memória néha még kicsit lassabb is.
Amikor kikapcsoltam - a renszer egyből megfenyegetett egy üziben hogy számítssak katasztrófákra
...
de idáig jó - sőőőt...
most KEVESEBB ramot is használ a renszer mint idáig lapozófállal !
Ez meg már úgyse hisz senki de ez van...
Aktív témák
- Samsung 840 Evo , 850 Evo ,512GB 2,5" Sata SSD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
...
de idáig jó - sőőőt...