Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #36171 üzenetére
További kutatást végeztem a témában, és a 2. bekezdéssel kapcsolatban:
"2. Intel és AMD driverek csak AHCI módban támogatják a TRIM parancs küldését, de azt is csak egy bizonyos driver verzió felett."
azt tudtam még meg, hogy az Inteltõl nem tölthetõ le IDE driver a SATA vezérlõkhöz, ergo nem is tudja lecserélni a W7 alap SATA IDE driverét. Igaz, hogy a neve megváltozik a vezérlőnek PCI IDE vezérlőről pl. nálam N10/ICH7 Family Serial ATA Storage Controller-re a chipset driver-ben levő inf-eknek köszönhetően, de mivel nincs bennük tényleges bináris driver, belül a driverek maradnak a W7 alap SATA IDE driver-ei.
(#36265) Fire/SOUL/CD
Igen? Akkor boccs. De állítólag csak a név változik meg, és ha Device Manager-ben a vezérlő driverét megnézi az ember, akkor a W7 alap drivereinek sys file-jait fogja találni. Kizárólag Intel esetében mondták ezt. Nem tudom mi az igaz, de akkor elhiszem neked! -
spiritex
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #36171 üzenetére
Köszi szépen a teljesen világos összefoglalást! Most már világos minden!
Thanx!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest