Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #32497 üzenetére
Így van, Windows 7 is támogatott. Már használtam a 7-essel. A bib az, hogy a proci gyenge a Win 7-hez és XP-hez képest elég lassú vele a gép, így vissza tértem XP-re. Windows 7 alatt sem lehet BIOS-ban AHCI-ra állítani sajnos. A legújabb BIOS van, legalábbis amit az Asus Support oldaláról le lehetett tölteni. Az alaplap nem támogatja az enyémben az AHCI módot. Van hozzá moddolt BIOS, amiben be lehet ugyan kapcsolni, de nem tudom, hogy van-e valami értelme.
-
ratam23
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #32497 üzenetére
igen a procimat teljesen jól kezeli nincs probléma, itt iszom meg annak a levét, hogy egy olcsóbb alaplapot választottam, de természetesen nem bántam meg mert így is nagy volt az előrelépés sebesség terén az ssd miatt. Majd a későbbiekben esetleg beruházok egy jobb lapra de addig is elvagyok ezzel. Köszönöm az ötleteidet, segítségedet
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest