Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
Sajna lehetnek inkompatibilitások.Az bizta és tény,amit 2napja már rágtam és utánamentem,hogy intel vezérlőkkel nem igazán láttam hibát és igen komoly sebességre képes volt mindkét corsair.Az tény,hogy egy gyártónak nem ártana jobban figyelnie ekkora bakikra....sajna nem ez volt az első a történelemben és nem is az utolsó...
Igaz nálam már évekkel ezelőtt kiesett az nvidia,marvell vezérlő...ennek is oka volt...Ha tényleg gond lenne,akkor bővül a lista...azért véletlenre nem szoktam menni és azt sem merném kijelenteni,hogy csak a samu jó
...
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...