Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Nem tudom. Ezt a kérdéskört már sokat feszegettük, de szerintem megmaradtunk a "babonák" szintjén.
A TRIM funkció (ha müxik) megoldja ezt a problémát.A sima format azért nem oldja meg szerintem, mert az SSD vezérlője nem tudja mi történik "felette".
Nem tudja hogy formáztad, hiszen csak néhány szektort irkálsz újra (gyors formázáskor)
Ő még örzi az adatokat és a következő irásnál kezd el szenvedni a törlésekkel és áthelyezgetésekkel.
Legalábbis én igy gondolom, ezért óvakodok minden olyan dologtól, ami telibe írná (pl. épp a normál formázás)Az első SAMSUNG 32GB SLC-mnél jött elő ez a lassulás gond. Azóta utánajártam és "állítólag" a Samsung vezérlők valahogy orvosolják a dolgot, bár nem ismerik TRIM funkciót.
Eladtam és vettem helyette 2 másikat, amik aztán RAID-ba mentek még 50% kihasználtságot sem érve el. Nem is lassultak be.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Gitáros topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest