Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Sziasztok,
szeretnék kérni egy gyors hozzáértést. Egy régi Thinkpad T61-ben szeretnék rendszer hdd-t cserélni SSD-re. Ha jól tudom ez még Sata1-es alaplap, ezért valószínűleg felesleges lenne mindenféle tesztgyőztes drive-okat vadásznom, de pl. TRIM ettől még elvárható.
Dualboot-osan használnám (W7+Ubuntu), ezért a 64 GB-os opción gondolkodtam, de Thinkpad topicban világosítottak fel, hogy 10-25%-nyi szabad helyet érdemes hagyni, így lehet, hogy a 64 GB végül kevésnek bizonyulna. Ez amúgy a drive-onként vagy partíciónként értendő ?
a jelenlegi két kiszemelt: Kingston 2.5" SSD SATA 96GB ssdnow v100+ és Corsair Force F80 közel azonos áron (újak, garisak). Ha jól sejtem nekem a dualboot miatt a T61-be inkább a méret, mint a sebesség a fontos. ugye ?
Aktív témák
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Android játékok topikja
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest