- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #24077 üzenetére
Aha akkor csak egy vezérlő kellene hogy legyen egy időben telepítve! Így már világos!
Viszont ha simán telepíted AHCI-vel a win7-et akkor felmászik a microsoft vezérlője, kivéve ha ott beadom az AMD driverét, ezt CD-ről vagy USB-ről majd megpróbálom szerencsére számoltam vele hogy nem ez lesz a végleges WIN7 hanem csak tesztnek gondoltam ami ha jó lesz maradhat is de úgy tűnik nem fog!
Akkor aki nem adja be telepítéskor az AMD AHCI drivert annak később esélye sincs áttérni erre? Ezt jól értem? Ha pedig AMD AHCI-vel telepített win7-el nem leszek boldogabb és vissza akarok térni a microsoftos AHCI-re szintén újra telepítéssel tehetem ezt meg?Lehet tévesen azt vettem ki a fórum beírásokból hogy szabadon 1 win7 telepítésen belül lehet AMD és Windows AHCI driverek között váltogatni, de ha nem így van még most az elején döntse el az ember mivel akar hosszútávon együtt élni!?
Délután neki esek az AHCI bűvészkedésnek, majd írok mire jutottam!
Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest