- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz
kerekfej #23852 üzenetére
Nem biztos, hogy van olyan opciód ahol tudod állítani az IDE-t AHCI-re. Régebbi laptopokon ez még nincs.
Vegyél G2-es vagy G3-as Intelt, az hozni fogja a ráírt értékeket, feltéve ha laptopod is bírja. Általában a mobilchipsetek a szűk keresztmetszetek. De hangsúlyozom, általában!
ha meg nincs AHCI módod, akkor sincs baj. pár naponta lefuttatod az intel SSD Toolboxot és semmi gondod nem lesz vele.
A beállításokat meg egyszer megicsnálod és új rendszerig hozzá sem kell nyúlnod. gondolom nem naponta telepítesz új rendszert. -
jozsi252
veterán
válasz
kerekfej #23852 üzenetére
Csupán az hogy pont a sandforce-ra nem mondható el hogy hozza a gyári sebességet, a tömörítési eljárás végett, de teljesen jól tömöríthető adatokat, nem azt mondom hogy nem használunk olyan adatokat de nagyon csekély számban. Magyarul ugyanazért az árért kb, sokkal gyorsabb ssd-t kapsz. Illetve örökre megutáltam a sf-es ssd-ket mivel az agility 3 60gbossal megszívtam rendesen.. de ha visszaolvasol akk meglátod, hogy mennyi gond van volt velük. nemtudom fennáll-e még ez a hiba.
BIOS-ban van olyan opció csak nézz szét jól.
Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest