- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
BullKoxa #11227 üzenetére
Azt is át lehet nevezni, csak a lemezkezelőben a "CD-ROM" szövegre kell kattanni:
Ezt én is csak a win súgójából tudom, a dinamikus lemez arra jó, hogy tudsz átnyúló köteteket, csíkozott köteteket, meg ilyen egyéb dolgokat csinálni. (Ezt én sem tudom pontosan mi, de talán a RAID -ről beszél...
)
Partíciós progit nem tudok, én telepítéskor szoktam partícionálni, azt is ritkán.
Egyszerű partícionálási műveleteket a win7 lemezkezelőjéből is meg tudsz csinálni. (Kötet törlése, zsugorítása, létrehozása, stb...Én is ezzel egyesítettem a win7 által örökölt 100MB -os partíciómat a régi C -vel.)Megkérdeztem az öcsémet, ő a Paragon Partition Manager -t szokta használni, ennek van x64 -es változata. Az a gond, hogy az7 x64 -es változat asszem nem free, de ez gondolom nem probléma
(Ezt természetesen úgy értem, hogy meg fogod venni
)
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Így használod a ChatGPT-t
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest